Heerbaan gaat op de schop

Maandag 22 juni start aannemer Elshout in opdracht van de gemeente Breda met het werk aan de Heerbaan. Het gaat om het versmallen van de Heerbaan tussen de Mouterijstraat en de Tilburgseweg, de aanleg van een rotonde bij de Heusdenhoustestraat en de aanleg van een tweerichtingen (snel)fietspad langs de Heerbaan. Het werk is naar verwachting eind oktober 2020 gereed.

Van 22 juni tot 25 juli is het versmallen van de Heerbaan tussen de Mouterijstraat en Bergschot. Van 25 juli tot 17 augustus zijn er dan geen werkzaamheden en is de Heerbaan open. Waarna van 17 augustus tot eind oktober dan de aanleg is van de rotonde bij de Heusdenhoutsestraat en het aanbrengen van asfalt op de kruising Heerbaan - Bergschot. Tegelijk legt de aannemer een tweerichtingen (snel)fietspad aan (aan de zijde van Winkelcentrum Heusdenhout).

Van 22 juni tot 25 juli en van 17 augustus tot eind oktober is de Heerbaan afgesloten voor alle verkeer. Tijdens het werk wordt het verkeer omgeleid via de noordelijke rondweg, de Kapittelweg, de Beverweg, de Claudius Prinsenlaan en ook via de A27. Winkelcentrum Heusdenhout blijft de hele tijd (van 22 juni tot eind oktober) wel bereikbaar te voet, per fiets en met de auto.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden