Foto:

MEZZ ondersteunt lokale horeca met pop-up terras

Nu de horeca eindelijk weer open mag, kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken. Daar was het hele team van MEZZ aan de Keizerstraat in Breda het snel over eens. MEZZ heeft de ruimte, faciliteiten en mankracht om dit snel en professioneel op te tuigen. Op deze manier zorgen ze voor een uitbreiding van de terrassen van de aangrenzende horecaondernemers en kan MEZZ eindelijk weer iets van haar programma laten zien.

Dit 'Pop-up Terras Breda' is een samenwerking tussen MEZZ en de aangrenzende horeca Nouveau van Ham, Bar Le Petit en The Tosti Club op het Van Coothplein, en krijgt steun van Koninklijke Horeca Nederland. De hapjesplanken en drankjes kunnen via een speciaal ingerichte website worden besteld en betaald, waarna je deze op afroep kunt afhalen bij een balie. Kijk voor meer informatie op www.popupterrasbreda.nl.

Het borrelterras is de hele zomer geopend van donderdag tot en met zondag, met elke zondagmiddag om vier uur ook een akoestisch terrasconcert. Het eerste terrasconcert staat gepland op 21 juni met Aymar Torres. Het verdere programma van de terrasconcerten ziet er zo uit: 28 juni Piepschuim, 5 juli Them Dirty Dimes, 12 juli Rommelhond, 19 juli Jeroen Kant, 26 juli Convoi Exceptional, 2 augustus nog niet bekend, 9 augustus André van den Boogaard, 16 augustus nog niet bekend, 23 augustus Ray Romijn en 30 augustus nog niet bekend. Kijk voor meer informatie over de terrasconcerten op www.mezz.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden