Foto: Brakkenfestival

Toch 'n Brakkenfestival, maar dan online

Het jaarlijkse Brakkenfestival gaat toch door, alleen net een beetje anders dan je gewend bent, namelijk online. Alle kinderen kunnen naar het gratis 'Brakkenfestival Online' komen, via: https://www.brakkenfestival.nl/online/.

Je kind kan op die site verschillende activiteiten doen, om zich niet te vervelen in de zomervakantie. Bijvoorbeeld een creatieve activiteit, of een sportieve workout, proefjes met ballonnen of een boek lezen. Alles komt voorbij, zoals je van het Brakkenfestival gewend bent. Online en helemaal gratis.

Voor een aantal activiteiten heeft je kind materialen nodig die je misschien thuis niet hebt liggen. Hiervoor heeft de organisatie een oplossing bedacht: de Brakkenfestival Box. Je kunt hiervoor gratis materialen bestellen voor maximaal 5 activiteiten. Zo kan je kind lekker thuis aan de slag met de bijbehorende video. Wil je kind 5 nieuwe activiteiten doen? Dan bestel je gewoon nog een keer een Brakkenfestival Box. De boxen worden dan in de week van 13 tot en met 17 juli gratis bij je thuisbezorgd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden