Foto:

Elektrische deelscooters van GO Sharing rijden nu ook in Breda

Vanaf nu kleurt Breda iedere dag een stukje groener. Want het elektrische deelsysteem GO Sharing komt ook naar Breda: 24 uur per dag, 7 dagen per week staan de GO Sharing e-scooters klaar om gemakkelijk, efficiënt en op een schone manier door Breda te rijden.

In de komende weken zal GO Sharing dagelijks tientallen e-scooters uitzetten in Breda. Boek een e-scooter en GO!  GO Sharing maakt elektrisch scooter rijden voor iedereen mogelijk. Toeristen, forenzen, studenten, dagjes mensen én wat te denken van ondernemers. Snel, gemakkelijk en betaalbaar! 

Met de elektrische deelscooters, die via de app op ritbasis zijn te huren, wil GO Sharing samen met de gemeente bijdragen aan de verduurzaming en toegankelijkheid van de stad.  Betaal simpel en snel per minuut, kies een voordeelpakket of maak voor een vast bedrag per maand zakelijk gebruik van de deelscooters. Download de app, stap op én maak de eerste kilometers door Breda! Zo simpel is het.

Je hebt geen abonnements-, registratie- of opstapkosten, want bij GO Sharing betaal je alleen bij gebruik van de e-scooter. Iedereen met een geldig rijbewijs voor een scooter of auto kan gebruik maken van de duurzame scooters. Via de GO Sharing app, die te vinden is in de App Store en de Play Store, lokaliseer en boek je een e-scooter.

Ter introductie krijgt elke nieuwe gebruiker 15 gratis rij-minuten en 25% korting op elke rit tot en met 25 juni. Nieuwe GO Sharing-gebruikers kunnen de code GOBREDA gebruiken na het downloaden van de GO Sharing app.

Meer weten? Kijk op www.go-sharing.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden