Logo stadsbladbreda.nl


Tijdens Rendez Vous #2 kunnen kunstliefhebbers genieten van al dat beeldend moois dat Breda te bieden heeft. FOTO: Stichting Kop
Tijdens Rendez Vous #2 kunnen kunstliefhebbers genieten van al dat beeldend moois dat Breda te bieden heeft. FOTO: Stichting Kop (Foto: Stichting KOP)

Speciale dag voor kunstliefhebbers

  Cultuur

Na een pilot-editie eerder dit jaar vindt op zondag 17 december Rendez Vous #2 plaats. De beeldende kunst instellingen openen vier keer per jaar gezamenlijk hun deuren en verzorgen een bijzonder programma. Op deze manier kunnen kunstliefhebbers in één dag genieten van al dat beeldend moois dat Breda te bieden heeft.

Het initiatief om een beeldende kunst rondgang te organiseren is afkomstig van kunstinstellingen Club Solo, IDFX, KOP en Witte Rook. Op het gebied van de beeldende kunst gebeurt er van alles in Breda en dat mag best meer gezien worden. Door de diverse en uiteenlopende programma's van de Bredase kunstorganisaties tijdens Rendez Vous met elkaar te verbinden wordt het toegankelijker en bekender voor een breder publiek. Ook voor publiek buiten de stadsgrenzen.

Tijdens Rendez Vous #2 zijn er openingen of finissage's van tentoonstellingen, gesprekken, speciale presentaties, een poëziepodium en is er een workshop te volgen. De deelnemende kunstorganisaties zijn Atlas initiatief, Club Solo, Galerie Ecker, IDFX, KOP, Kunst Drift, Stedelijk Museum Breda, SBK Breda en Witte Rook.

Kijk voor het volledige programma en de tijden op www.rendezvousbreda.weebly.com

Rachel van Westen
Meer berichten