Foto:

Vrijwilligers gezocht voor Het Bewaarde Land

  Nieuwsflits

Drie heerlijke speelse, spannende maar vooral erg leerzame dagen in Het Bewaarde Land. Dat hebben veel kinderen uit Brabant al beleefd in groep 4, 5 of 6. Met de hele klas op avontuur in Het Bewaarde Land, waarbij je al je zintuigen gebruikt, beestjes zoekt en in bomen klimt. Een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Ook in 2020 willen we weer veel klassen uit Brabant ontvangen. Dat lukt alleen als we genoeg vrijwillige wachters vinden om de kinderen te begeleiden tijdens dit avontuur.

Kom jij ons helpen?

Heb jij ervaring in het begeleiden van kinderen en wil je jouw liefde voor de natuur met ze delen? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsproject van IVN. Als wachter maak je kinderen op speelse wijze vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, kruiden en bessen eten, allerlei planten en dieren leren kennen, de kringloop onderzoeken, sluipspelletjes doen en nog veel meer.

Opleidingen tot wachter vrijdag 3 juli

Op vrijdag 3 juli 2020 is er weer een opleidingsdag. Deze opleiding bestaat uit een intensieve training op de Bewaarde Landlocatie in Udenhout bij de Loonse en Drunense Duinen, gevolgd door een stage op een van de Bewaarde Landlocaties als hulpwachter bij een ervaren wachter. Na de opleiding bepaal je zelf hoe vaak je een groepje kinderen wilt begeleiden en op welke locatie.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan of stel je vraag

Meer informatie vind je op de website: www.hetbewaardeland.nl. Wil je meedoen met de opleiding? Meld je dan aan als wachter via de website. Na een intakegesprek word je uitgenodigd om deel te nemen aan de opleiding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden