Foto:

Taxatiedag in het museum

  Nieuwsflits

Heeft u tijdens de lockdownperiode uw zolder, garage of schuur opgeruimd? En zit daar iets bij dat u denkt: wat zou dit zijn en heeft het enige waarde?

Dat treft, want op zondagmiddag 12 juli staat het Nederlands Drukkerij Museum wederom in het teken van taxeren van kunst, antiek en curiosa gedurende de tweede taxatiedag dit jaar. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert het museum de kunsttaxatiemiddag vanwege het enorme succes eerder dit jaar.

Gedurende deze middag kunt u aanschuiven bij een van de gerenommeerde taxateurs van deze bekende Brabantse kunsthandel. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed en kunnen u haarfijn vertellen waar het vandaan komt en wat een eventuele waarde ervan is. U mag 3 objecten meenemen om te laten taxeren. De middag begint om 13 uur en eindigt om 17 uur.

U meldt zich aan via onderstaande link, waarin je een entreebewijs kunt kopen en tevens kunt zien hoe laat u welkom bent. Dit vermijdt wachttijden en u bent snel aan de beurt.

Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan zeker langs op deze unieke Kunst & Curiosa dag in het Nederlands Drukkerij Museum aan de Leeuwerik 8, 4872 PH te Etten-Leur.

Bezoeken kunt u alleen met reservering vooraf.

U kunt zich aanmelden via events.flextickets.nl

Voor meer informatie: www.nederlandsdrukkerijmuseum.eu

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden