De Winnaars van de 84 kilometer: Natascha van Galen, Marijke Visser en Anne Marijn Kok. FOTO: Sandra Oonincx
De Winnaars van de 84 kilometer: Natascha van Galen, Marijke Visser en Anne Marijn Kok. FOTO: Sandra Oonincx (Foto: Sandra Oonincx)

Wedstrijden van Endurance Surae

  Sport

Afgelopen zaterdag werd in Teteringen de wedstrijd van Endurance Surae gehouden met afstanden van 22 tot 106 kilometer in de natuurgebieden van Oosterhout, Cadettenkamp, Dorst en Surae.

TETERINGEN - In het deelnemersveld waren Nederlandse topruiters aanwezig zoals Jarmila Lakeman en Marijke Visser, die zich binnenkort moeten kwalificeren voor het Wereld Kampioenschap in Tryon in Amerika. Ook startte hier de Nederlandse jeugdkampioene Annemarijn Kok die zich voorbereidt op het EK jeugdkampioenschap in Pisa in Italie. De 106 kilometer werd gewonnen door Roald Bouman met Rowi's Gaspara, de 84 kilometer door Natascha van Galen op Castlebar's Gameboy en ze versloeg daarbij haar beide stalgenoten Marijke Visser en Anne Marijn Kok. De 31 kilometer werd gewonnen door Simone Vierdag uit Rijen. In de middag was er een Kinder endurancerit over 7 en 12 kilometer voor jeugd onder de 14 jaar en voor ruiters met een beperking van Aangepast paardrijden bij Jet.

Meer berichten